Voor de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Treslong Ladies op 10 januari had Mygga haar huis beschikbaar gesteld. Om 11 uur werden we hartelijk verwelkomd door onze gastvrouw, die er duidelijk goede zin in had de Ladies te ontvangen.
Binnen de kortste keren zaten we aan de koffie met roomsoesjes erbij.
Meteen een gezellige drukte, want er moest weer flink worden bijgepraat na de laatste keer in november.

Tijdens de Nieuwjaarstoast met champagne van Lady Veronica, via haar broer Adrie, was het tijd voor de terugblik van het afgelopen jaar.
Behalve de uitjes van 2017, benoemde de Queen ook het gemis van Veronica en de plotselinge dood van de zoon van Lory.
Na het 2e glas champagne was er aandacht voor het afscheid van Vice Queen Birdie. Vanaf 18 november 2011 heeft zij veel creativiteit in het Chapter gestoken dat bleek wel uit de speech van Maggie.
Zij werd verwend met cadeautjes, o.a. een leuke fotosamenvatting en 1 uitje per jaar mee met de Treslong Ladies, die naam heeft zijzelf in 2011 bedacht. Bovendien een versierde schoenendoos met bedankjes van de Ladies.
Ook een prachtig rood/paars boeket werd haar overhandigd door Tulip van Vreugde en Verdriet. Eerder die ochtend had zij ook zo’n boeket aan Mygga gegeven.
Jane de nieuwe Vice Queen kreeg een rode roos aangeboden.
Tot ieders verrassing kregen we allemaal een pakje van Birdie wat we thuis pas mochten openen. Heel leuk en attent van haar, deze Hart-verwarmende herinnering.

Daarna gingen de 13 Ladies aan de lange tafel voor de lunch, we werden verwend met mosterdsoep, stokbrood met diverse vissoorten, heerlijke wijn en koffie met bonbon als afsluiting, 5 sterren waardig.
Iedereen had pakjes in paars papier zien liggen, het leek of de kerstboom weg gehaald was, maar de cadeautjes nog net niet. Die bleken voor de Ladies te zijn.
Elk pakje bevatte 1 of 2 kookboeken uit de verzameling van Veronica. Een mooi idee om de boeken door te geven. Op de foto’s zie je zo goed het enthousiasme waarmee ze ontvangen werden.

Om 4 uur namen we afscheid van Mygga, helemaal opgeladen na zoveel gezelligheid.


Yes, we are still full of LOVE!

bekijk de foto's