Met trein en tram arriveerden we om 11.30 uur in het luchtkasteel van Lady Ann Op Scheveningen, zo zeggen ze dat daar aan de Noordzee.
We vielen in een warm welkom met uitzicht op de haven en de zee. Namens allen werd Ann en Ashley ieder een prachtig rood/paars boeket aangeboden door Birdie en Maggie. Lady Jane maakte intussen weer de leukste foto’s.

Tijdens de Nieuwjaars toast namen we het Oude en komend jaar door en werd ook de activiteiten kalender weer gevuld. Jammer dat Lady Silver en Lady Veronica er niet bij konden zijn, we hopen ze in maart weer te ontmoeten.
Ook misten we Lady Surya, terugkomend uit Nepal bleef ze door sneeuwval steken in Istanbul.

Inmiddels 12.30 uur tijd om op te stappen voor de lunch. Eerst een frisse neus langs de haven met de vissersboten en de jachtjes. We werden naar het restaurant geblazen door windkracht 8, met een hoed op is dat niet zo eenvoudig.

In restaurant de Dagvisser was een lange tafel voor ons gedekt met paarse naamkaartjes voor de tafelindeling, overal was aan gedacht. Een prachtig menu werd geserveerd incl wijn en koffie, alles kwaliteit. Lady Mary las de Kerst herinnering voor van Paul Letschert, die hij beleefde als 14 jarige misdienaar.
Het paste geweldig in de gezelligheid met elkaar.

Op 8 maart zien we elkaar weer en laten we ons graag verrassen.

Bekijk de foto's van Lady Jane